Oikea Teknologia
minulle

Me eSystemsillä olemme käyttäneet tuhansia tunteja analysoiden eri teknologioita, ja olemme tehneet päätöksen 3 johtavan teknologian puolesta.

Tavoitteenamme on oikea sinulle uniikki sovelluskehitys, ja näillä työkaluilla voimme rakentaa kaiken tarvitsemasi. Seuraavat alustat ovat osa palveluportfoliotamme, klikkaa lukeaksesi mitä ne mahdollistavat sinulle.

3 MAAILMAN PARASTA LOW-KOODI SUPERKYKYÄ

01

OUTSYSTEMS

MIKÄ ON OutSystems?
OutSystems on visuaalinen, täyden arkkitehtuurin kehitysalusta joka integroi viimeisimpien teknologioiden kanssa mahdollistaen täydellisen innovaation ja skaalautuvuuden.
OutSystemsillä on markkinoiden tehokkain digitaalinen tuotantolinja joka mahdollistaa monipuoliset mahdollisuudet omalle räätälöidylle koodillesi. Tätä kautta se on paras valinta organisaatioille, joilla on monimutkaiset ja laajat sovellukset, sekä paljon monimutkaisia sisäisiä prosesseja.

 

working-as-a-team

 

HubSpot Video

OutSystems-alustan yleiskatsaus

 

MIKSI OUTSYSTEMS? 

outsystems-black-logo

OutSystemsin digitaalinen tuotantolinja on kaukana kilpailijoiden edellä. Alusta mahdollistaa tiimien yhteistyön ja datan jakamisen ilman pelkoa toimittajalukosta, parantaen tehokkuutta laajemman sovellusportfolion kehittämisessä.
Outsystemsin monipuolinen digitaalinen tuotantolinja sekä uudelleenkäytettävä pääoma on yksi suurimmista syistä OutSystemsin valitsemiseen.
Vaikka OutSystems toimii hyvin monimutkaisiin sovelluksiin, sen monimuotoiset työkalut mahdollistavat minkä tahansa kokoluokan sovelluksien nopean kehityksen. Käyttäjät pitävät alustaa kaikista taloudellisimpana sekä skaalautuvimpana vaihtoehtona, tarjoten hyvän pohjan sovelluskehitykselle ja yrityksen kasvulle.
Lue enemmän OutSystemsin kyvykkyyksistä: www.outsystems.com

OUTSYSTEMSIN AVAINHYÖDYT JA HEIKKOUDET

Kokemuksemme perusteella OutSystems:
 • Tarjoaa huippulaatuiset työkalut monimutkaisten sovellusten rakentamiseen. Pystyt automatisoimaan monimutkaisia liiketoiminnan prosesseja, logiikkaa sekä integraatioita lukuisissa järjestelmissä.
 • Tarjoaa kehittyneen digitaalisen tuotantolinjan, jonka perusteellisella näkyvyydellä arkkitehtuuriin sekä työkaluihin digitaalisen pääoman rakentaminen on entistä helpompaa
 • Kehittää jatkuvasti huipputason tekoälyä, koneoppimista sekä IoT kykyjä
 • On kustannustehokas, erityisesti käytettäessä suurien sovelluskatalogien tai projektien työkaluna, joissa tarvitaan skaalautuvuutta.
 • Saattaa koitua kalliiksi asiakkaille joilla on erittäin vähäiset vaatimukset ja jotka eivät hyödynnä koko alustan käytettävyyttä ja digitaalista tuotantolinjaa

IT-professional2

Aloita tänään OutSystemsin maksuttomalla versiolla:
ALOITA MAKSUTTA OUTSYSTEMSILLÄ

outsystems-logoseSystems is a proud OutSystems partner and the only Center of Excellence in the Nordics.

Kuulostaako OutSystems oikealta teknologialta sinulle? Ota yhteyttä & varaa demo tänään.
ALOITA TÄNÄÄN
02

WAVEMAKER

MIKÄ ON Wavemaker?
WaveMaker on avoinhuippulaatuinentäysin Java -pohjainen low-koodi alusta joka on kehitetty helppokäyttöiseksi ja skaalautuvaksi. WaveMaker kehitettiin nimenomaan ammattikehittäjille sekä -sunnittelijoille, mikä takaa monimuotoiset toiminnot, mukaanlukien valmiit moduulit sekä räätälöitävät Java-rakenteet.

Run support teams

 

HubSpot Video

 

WaveMaker-alustan yleiskatsaus

MIKSI Wavemaker? 

wavemaker-new-design-logo-color

WaveMakerin avainhyöty on sen kehittäjäkohtainen hinnoittelu, joka on erityisen hyvä asiakkaille joiden on tarkoitus on rakentaa vain pari sovellusta.
Tälle kohderyhmälle WaveMaker on usein edullisempi kuin OutSystems, ilman käyttäjien ylärajaa.
WaveMakeria voidaan käyttää yhdessä OutSystemsin rinnalla sovelluksiin joissa on suuri käyttäjäkunta ja monimutkaisia prosesseja (esim. tausta-arkkitehtuurin kehitys) tai Workato (automaatio ja integraatiot).
Lue lisää WaveMakerin kyvyistä: www.wavemaker.com

WAWEMAKERIN AVAINHYÖDYT JA HEIKKOUDET

Kokemuksemme perusteella WaveMaker:
 • Tarjoaa valmiit elementit sekä mahdollisuuden omalle koodille tuottaen täysin natiivia Java-koodia
 • Tarjoaa erinomaista skaalautuvuutta ilman toimittajalukkoa, sekä mahdollisuuden asentaa ratkaisu mihin tahansa olemassaolevaan järjestelmään
 • Kehittää jatkuvasti huipputason tekoälyä, koneoppimista sekä IoT kykyjä
 • Tarjoaa erinoimaiset työkalut selain/mobiili-sovellusten rakentamiseen, tai tietokannan käyttöliittymän rakentamiseen kun REST API:t on tarkkaan määritelty (Mikäli API:t puuttuvat, pitää ne rakentaa toisella alustalla, esim. Workatolla tai OutSystemsillä)
 • On mahtava ratkaisu asiakkaille joilla on pieni sovellusportfolio, hyvin rajallinen budjetti sekä suuri määrä käyttäjiä (Helppo hallita riskiä lisenssin kattavuudella mikäli käyttäjien määrä kasvaa tulevaisuudessa)
Toisaalta, WaveMaker:
 • Vaatii oman ympäristönsä erikseen jokaiselle sovellukselle
 • Tarjoaa ympäristön ainoastaan sovelluksen kehitykselle—lopullinen tuote tulee julkaista toisessa palvelussa, esim. Amazonissa, mikä oi koitua kalliiksi
 • Ei sisällä automaatio-tasoa 
 • Ei ole optimoitu citizen developerille

it-team

Kuulostaako WaveMaker oikealta teknologialta sinulle? Ota yhteyttä & varaa demo tänään.
ALOITA TÄNÄÄN
03

WORKATO

MIKÄ ON Workato?
Workato on tehokas integraatio ja automaatio alusta joka yhdistää integraatiovirtoja läpi eri osastojen.
Tehokkaimpana integraatiotyökaluna Workato voi rakentaa tarpeellisia integraatiovirtoja läpi organisaation  helposti ja nopeasti.

it-professional-tablet

 

HubSpot Video

 

Workato – Määritä uudelleen automaation rakentaminen

MIKSI WORKATO? 

Workato Logo

Koska sujuva automaatio on kriittisen tärkeää monimutkaisissa integraatiovirroissa, koemme automaation olevan oma erillinen haasteensa, joka huomioidaan parhaiten siihen tarkoitetulla sovelluksella.
Sen perusteella suosittelemme low-koodi alustan yhdistämistä Workaton kanssa. Syy tähän on yksinkertainen: Workaton low-koodi kyvyt automaatiossa mahdollistavat ennennäkemättömän nopeuden sekä pitkäaikaisia kustannussäästöjä.
Olemme huomanneet, että Workaton integraatio mahdollistavat monimutkaisten automaatiovirtojen rakentamisen.
Workatolla voimme korjata yleisiä ongelmia muutamissa päivissä, eliminoiden tarpeen uusille sovelluksille koska vanhatkin toimivat sovellukset kelpaavat. Workato on ainoa työkalu jonka tarvitset jos tavoitteesi on automatisoida liiketoiminnan prosesseja.
Workato toimii parhaiten:
 • Kun tiimisi haluaa käyttää olemassaolevia työkaluja  Workato toimii esim. Slackin tai Teamsin kautta
 • Kun haluat parantaa datan laatua  keskimäärin ihmiset kykenevät 85% tarkkuuteen tiedon syötössä.
 • Yhdistämällä OutSystemsin tai WaveMakerin:
 • Kun sinun tarvitsee rakentaa vaativampaa käyttöliittymää mobiiliin/selaimelle, suosittelemme Workaton yhdistämistä WaveMakerin kanssa mikäli sinulla on laaja käyttäjäkunta, tai OutSystemsin kanssa jos käyttäjäkunta on rajallinen. Workato toimii saumattomasti molempien teknologioiden kanssa.
Lue lisää Workaton kyvyistä: www.workato.com

WORKATON AVAINHYÖDYT

Kokemuksemme perusteella Workato:
 • On helppo työkalu automaation rakentamiseen ja korjaamiseen
 • Riippuvuus monesta sovelluksesta voidaan eliminoida
 • Jopa monimutkaisten prosessien automaatio on helppoa ja säästää kriittistä aikaa

office

workato-logoseSystems on ylpeä Workato kumppani ja monien Workato palkintojen voittaja.

Kuulostaako Workato oikealta teknologialta sinulle? Ota yhteyttä ja varaa demo tänään.
ALOITA TÄNÄÄN