Digitaalinen transformaatio

Hankintajohtoon 

Saavuta huomattavia pitkän aikavälin säästöjä sekä joustavuutta.

Tavoitteletko SINÄ:

  • Ymmärrystä low-coden hyödyistä liiketoiminnallesi?
  • Lisää joustavuutta sekä toimittajalukkojen avaamista?
  • Huomattavia pitkän aikavälin säästöjä?

Do you aspire to

eSystems on uusi partnerisi.

esystems-technologies

 

Yhdistä vahvuutesi eSystemsin kanssa ja automatisoi P2P prosessisi sekä poista turhauttavat toimittajalukot.

Low-codella luot prosesseja jotka kehittyvät liiketoimintasi kanssa ja luovat ennennäkemätöntä joustavuutta tulevaisuuteen.

eSystems devops

Low-code on tulevaisuuden sovelluskehityksen lähtökohta. 

Huippu teknologiaa. Ei vähempää.

Digitaalisen muodonmuutoksen tukemiseksi käytämme low-code teknologioita Mendix ja OutSystems. Nämä teknologiat mahdollistavat organisaatioille nopean ja ketterän nykyaikaisten yrityssovellusten käyttöönoton. Kun näitä teknologioita käytetään yhdessä Workato-sovelluksen kanssa työnkulku integraatiossa, ne tarjoavat kaikki tarvittavat työkalut joustavien ja tehokkaiden yrityssovellusten kehittämiseen. Teknologian valinta perustuu tarpeisiisi, ja tietämyksemme erilaisista low-code teknologioista on sinun tukenasi.

Low-code on vahvaa kieltä - voit saada huikeaa näkyvyyttä transformaatiostasi esikehityksestä päivityksiin pitkälle tulevaisuuteen. Alustat ovat uskomattoman joustavia; ratkaisut kasvavat liiketoimintasi kanssa vuosiksi eteenpäin. 

 

 

mendix-logo-AE50EAD66F-seeklogo.com

 

outsystems-black-logo

 

Workato Logo

 

MISSÄ HANKINTATOIMI KOHTAA MASTERDATAN 

Perustietojen hallinta on teoriassa yksinkertaista, mutta sen suorittamiseen tarvittavaa kurinalaisuutta on vaikea saavuttaa. Kaipaatko tätä kurinalaisuutta? Automaatio low-codella mahdollistaa sen sinulle. Varmistamme perustietojen hallinnan kurinalaisuuden ja vähennämme merkittävästi manuaalista työtä. Ratkaisujemme avulla, jos muutat tietoja yhdessä paikassa, se toistetaan ja muutetaan myös muissa; unohda päällekkäisyydet, virheelliset tai puuttuvat tiedot sekä epäjohdonmukaisuudet. Lisäämällä tätä kurinalaisuutta toimittajien perustietojen hallintaan, pystymme mahdollistamaan näkyvyyttä tietojen eheydelle ja saavuttamaan virtaviivaistetun ja todellisen raportoinnin toimittajalle. Täten voit saavuttaa  360 asteen näkymän toimittajistasi: laatu, sopimukset, hinnoittelu, volyymi, tuotteet, toimitukset ja paljon muuta. Kun kaikki nämä tiedot ovat käytettävissäsi, neuvotteluvipu ja suurempi näkyvyys toimittajapotentiaalille ovat mahdollisia. 

Masterdatan eheys on avain liiketoimintaprosessien automatisointiin, ja automaatio tukee tiedon eheyden ylläpitämisessä. 

Mullista tapa, jolla yrityksesi hallitsee tietoja ja saavuttaa 360 asteen näkymän toimittajistasi. eSystems voi auttaa sinua aloittamaan muutoksen säästääksesi aikaa ja rahaa. 

LUPAUKSEMME: 

  • Käytä haluamaasi käyttöliittymää/sovellusta tietojen hallintaan ja näiden tietojen automaattiseen jakamiseen eri paikkoihin, mikä auttaa pitämään tiedot yhdenmukaisina ja säästämään aikaa 
  • Näe kaikki toimittajien toiminta ensisijaisessa käyttöliittymässäsi ilman sovellusten välillä hyppimistä 
  • Syötä tiedot vain kerran ja säästä aikaa dokumenttien hallinnan avulla 
  • Luo 360 asteen näkymä toimittajista volyymin, kuluttamisen, tuotteiden, keskeisten toimintojen, laadun ja muiden tekijöiden mukaan
  • Tämä tieto tarjoaa sinulle työkaluja, joilla voit edelleen neuvotella hinnasta ja lisätä yrityksen tuottoja 
  • Vähennä tietojen keräämiseen käytettyä aikaa, kun kaikki automatisoidaan yhden koontinäytön alle 
  • Rakenna raportteja organisaatiosiiloissa 

Lue lisää perustietojen hallintafilosofiastamme ja prosessistamme täältä.

eSystems MDM

CASE LAPLAND SAFARIS

Lapland Safarisin mullistus

Lapland Safaris tarvitsi uuden ERP:n yhdistämään palvelut sekä yksinkertaistamaan logistiikan. eSystems tuli apuun ja rakensi täysin digitaalisen ERP järjestelmän jotta Lapland Safaris voisi vaivatta huolehtia palveluista, varauksista, hinnoittelusta, logistiikasta ja muusta.
 
Uusi järjestelmä mahdollisti sisäisen työn ulkoistamisen hankkijoilleen, työvoiman hallitsemisen sekä resurssien vaivattoman optimoinnin. Lue, miten eSystems loi modernin järjestelmän jolla Lapland Safaris virtaviivaisti prosesseja pitkälle tulevaisuuteen.
Lue lisää

Anna meidän näyttää, miten voit valmistaa liiketoimintasi tulevaisuuteen ja luoda pitkäaikaisia säästöjä.

Varaa demo tänään.

arrow-1