Case study: Färsaaret

Eräät ammattilaiset onnistuivat digitalisoimaan yrityksen. eSystems Nordic sai juuri digitalisoitua kokonaisen saarivaltion.

Färsaarten kokonaisvaltainen digitalisaatio

eSystems Nordic sai Färsaarten kansallisen digitalisaatio-ohjelman kanssa digitalisoitua koko saarivaltion yhdistäen 52 000 asukasta jopa 37 peruspalveluun yhdessä portaalissa.


eSystems käytti low-koodiin perustuvaa sovelluskehitystä mahdollistaakseen monien eri toimijoiden turvallisen ja nopean sovelluskehityksen. Low-koodiin perustuva ratkaisu tarjoaa jokaiselle asukkaalle yhden kertatunnistuksen kautta mahdollisuuden olla turvallisesti ja suoraan yhteydessä kaikkiin toimijoihin, sekä pöytäkoneella että mobiilissa.

Projektin kohokohdat

52 000 käyttäjää

Kaikki Färsaarten kansalaiset

55 viikkoa

Projektin kehitysvaiheen kesto

5 ohjelmoijaa

3 eSystems asiantuntijaa & 2 paikallista

1,5 vuotta

Projektin aikaikkuna

Haaste

Färsaarten kansantalous oli jo pitkään ollut erittäin riippuvainen kalataloudesta, ja digitalisaatio oli jäänyt pahasti jälkeen muusta maailmasta. Monet Färsaarelaiset olivat kaikonneet ulkomaille teknologisen kehityksen perässä.


Färsaaret kaipasivat tavan digitalisoida yhteiskuntaa ja parantaa kaikkien asukkaiden elämänlaatua. Tavoitteena oli tehdä palveluista helposti saavutettavia etenkin vanhuksille ja heille joilla on erityistarpeita.

Färsaarten hallitus valitsi eSystems Nordicin kehittämään kaikenkattavan "Citizen portalin".


Täydellinen saatavuus kaikkiin peruspalveluihin yhdessä portaalissa.

eSystems Nordic kehitti "Citizen Portal" -nimisen alustan Färsaarille. Citizen Portalin kautta saadaan kerättyä kaikki tarvittava tieto sekä kunnallisilta, että myös tarvittaessa yksityisiltä toimijoilta, jotta kansalaisen asiointi olisi mahdollisimman helppoa. Palvelu sisältää myös paljon itsepalveluratkaisuja.


eSystems Nordic käytti OutSystemsin alustaa joka mahdollisti Färsaarten digitaalisen muutoksen.


OutSystemsin low-koodi kiihdytti sekä Färsaarten digitaalista muutosta että digitaalisen infrastruktuurin kehitystä.


Asiakkaalle toimitettiin todellista liiketoiminta-arvoa

Projektin päätavoitteena oli tehdä Färsaarista edistyksellinen, kilpailukykyinen sekä puoleensavetävä maa, jossa kannattaa elää, tehdä työtä ja harjoittaa liiketoimintaa.


Low-koodiin perustuva ratkaisu tarjoaa jokaiselle asukkaalle yhden kertatunnistuksen kautta mahdollisuuden olla turvallisesti ja suoraan yhteydessä kaikkiin toimijoihin, sekä pöytäkoneella että mobiilissa.

Lisää caseja

Kiinnostaako demo?

Täytä alla oleva lomake, niin OutSystems-asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Ole suoraan yhteydessä

Mika Roivainen
Palvelujohtaja
+358 40 060 3436
Denis Pertsev
Kehitysjohtaja
+358 40 550 3129