Tuo ideasi markkinoille nopeammin ja kehitä asiakaskokemustanne.
Sovelluskehitys
Kokenut kehittäjäkumppani

Haluatko luoda kaikki tarvitsemasi sovellukset nopeasti?
Hybridi-kumppanina, tiimimme rakentavat juuri teidän tarpeisiinne sopivat sovellukset joko yhdessä teidän kanssanne tai valmiina toimitettuna teille, miten vain haluatte. Käytämme projektien toimituksiin parhaita käytäntöjä sekä ketteriä menetelmiä, joilla mahdollistamme jatkuvien löydösten tekemisen sekä jatkuvan ohjelmistojen toimituksen.


Projektivaiheet sisältävät käynnistyksen, sprint-kehityksen, tuotteen julkistamisen ja jatkokehityksen. Projektivastaava (tai tuoteomistaja), tekninen vastaava ja sovelluskehittäjät muodostavat projektitiimin ytimen, jota tukemassa ovat eri toimialojen - kuten arkkitehtuuri, UX/UI tai DevOps -asiantuntijat. 


Paranna yrityksesi tuottavuutta ja varmista palveluiden katkeamattomuus antamalla ylläpitovastuu meille:
Me valvomme sovelluksia ja palvelualustaa, korjaamme virheitä sekä suoritamme muutospyyntöjä.

Osaamisaluemme

Digitaaliset kokemukset 

Rakennamme sovelluksia, joilla pystytään nopeuttamaan asiakkaittenne sekä kumppanienne sitoutumista ja jotka kasvattavat liiketoimintaanne. Samalla personoidut ja monikanavaiset kokemukset kasvattavat asiakastyytyväisyyttänne.

Tyypillisiä ratkaisuita ovat asiakkaiden itsepalveluratkaisut, toimittaja- ja edustajaportaalit, B2C -mobiilisovellukset, verkkokaupparatkaisut ja kenttäpalvelusovellukset.

Digitaaliset operaatiot 

Rakennamme sovelluksia, joilla tehostetaan toimintaa ja kasvatetaan työntekijöiden tuottavuutta automatisoimalla manuaalisesta työstä, taulukkolaskennasta, sähköpostista jne. riippuvaa työnkulkua.

Tyypillisiä ratkaisuja ovat B2E -mobiilisovellukset, työntekijäportaalit, liiketoiminnan automaatioratkaisut, työnkulku- ja yhteistyösovellukset, CRM sekä analytiikka- ja toiminnalliset hallintapaneelit. 

Digitaalinen ydin 

Rakennamme sovelluksia, joilla pidämme sinut muuttuvien liiketoimintatarpeittesi edellä huomioimalla ikääntyvien järjestelmien ja huomattavasti räätälöityjen ohjelmistopakettien haasteet. Yrityksenne tarpeisiin soveltuvien valmiiden ohjelmistojen puuttuessa niitä voidaan rakentaa nopeallakin aikataululla.

Tyypillisiä ratkaisuja ovat täydelliset ohjelmistopaketit sisältäen toiminnanohjausjärjestelmän (ERP) tai digitaalisen liiketoiminta-alustan, jonka päälle on rakennettu useita digitaalisia palveluita sekä sovelluksia.


Asiakascaset

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää?

Täytä alla oleva lomake, niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä ja sopii tapaamisen kanssasi.

Ota suoraan yhteyttä

Sami Kovanen
Myyntijohtaja
+358 10 3411 100
Denis Pertsev
Kehitysjohtaja
+358 40 550 3129