Kiihdytä innovointia. 
Varusta tiimisi ja tee tuloksia.
Transformaatiopalvelut
Kumppanisi strategiseen käyttöönottoon 

Haluatko korostaa digitaalisuutta strategiasi osana? Digitaalinen transformaatio on merkittävä ponnistus mille tahansa organisaatiolle, joka päättää ”näin on tehty aina ennenkin” -ajattelun. Miten uudistat ydinjärjestelmiesi teknologian samalla kun luot liiketoiminnallesi uusia digitaalisia mahdollisuuksia? 


Transformatiivinen digitaalinen muutos tapahtuu harvoin vaiheittain ja onnistuminen vaatii ylimmän johdon sponsorointia, yrityksen kulttuurimuutosta kohti digitaalisempaa ajattelua ja halukkuutta investoida uusiin teknologioihin.

Hybridikumppanina työskentelemme kanssasi luodaksemme liiketoiminnallesi uusia kriittisiä digitaalisia kyvykkyyksiä – liittyen mm. teknologiaan, osaamiseen, digitaalisen liiketoiminnan alustoihin ja analytiikkaan – perustuen OutSystemsin hyödyntämiseen. 

Osaamisalueemme

Digitaalinen tehdas 

Työskentelemme kanssasi ja valmennamme sinua, kun rakennat low-koodiin perustuvaa digitaalista tehdastasi sen eri kehitysvaiheiden läpi: perustaminen, osaamiskeskus ja täysin digitaalinen yritys. Kokemuksemme digitaalisten tehtaiden johtamisesta varmistaa, että parhaita käytäntöjä hyödynnetään kaikilla neljällä osa-alueella: rakenne, osaaminen, ekosysteemi ja prosessi (STEP).

Tehdas perustetaan liiketoiminta-alueesi vaatimusten mukaisesti, jotta se on linjassa visiosi, kehitysstrategiasi ja sovellusvaatimustesi kanssa.


Migraatio S/4 HANA 

Autamme sinua nopeuttamaan migraatiota S/4 HANAan pitämällä uuden SAP-ympäristösi vakiona Ja siirtämällä kustomoinnit ja lokalisoinnit low-koodiin. 

Näin voit migroida vanhan SAP-installaation käytännössä riskittömästi, low-koodin mahdollistaessa helpon ylläpidon ja nopeat muutokset kaikelle kustomoinnille. 

Voit pilkkoa laajat migraatioprojektit eri vaiheisiin, jolloin nopeutat valmistumista, vähennät riskejä ja poistat haittoja loppukäyttäjille. 

Innovaatiolaboratorio 

Asennamme sinulle low-koodi-laboratorion, jossa voit kokeilla prototyyppejä ja testata mitkä digitaaliset ideat toimivat. Rakenna älykkäitä sovelluksia tuomaan markkinoille uusia tuotteita ja palveluja, jotka hyödyntävät mm. AI:ta, VR:ää, ML:ää, IoT:ta jne.

Näin varmistat, että potentiaaliset projektit saavat rahoitusta, kun taas muut lopetetaan ajoissa ennen kuin ne syövät arvokkaita resurssejasi. Hyödyt aidosta ”testaa ja opi”-käytännöstä sen sijaan, että tekisit päätöksiä pelkkien teoreettisten kannattavuuslaskelmien perusteella.

Asiakascaset

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää?

Täytä alla oleva lomake, niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä ja sopii tapaamisen kanssasi.

Ota suoraan yhteyttä

Mika Roivainen
Palvelujohtaja
+358 40 060 3436
Sami Kovanen
Myyntijohtaja
+358 10 3411 100