Rakenna yrityslaajuisesti. Tee nopeasti, varmasti ja turvallisesti pysähtymättä seinään.
Asiantuntijapalvelut
OutSystems Center of Excellence kumppanisi

Haluatko kokea kivuttoman omaksumismatkan? Asiantuntijapalvelutiimimme – joka johtaa Pohjoismaiden ainoaa OutSystems-huippuosaamiskeskusta – ohjaa teitä road-mapin tekemisessä sekä tukee tiimiänne varmistaakseen onnistumisen.


Pidämme teistä huolta ja tuemme teitä, kun kokeilette ensimmäistä pilottisovellustanne, kun teette ensimmäisen ison sovelluksenne, kun skaalaatte usean sovelluksen tai strategisen sovelluksen kanssa sekä silloin kun optimoitte digitaalisen tehtaanne julkaisuja. Asiantuntijapalvelumme keskittyvät tukemaan ja kehittämään yrityksenne kyvykkyyksiä sovelluskehityksen, arkkitehtuurin, toimintojen, ylläpidon, hallintotavan sekä innovoinnin osa-alueilla.

Osaamisalueemme

Arkkitehtuuri

Konsultoimme low-koodi-arkkitehtuurin toteutuksessa, joka mahdollistaa laajasti skaalautuvat, suorituskyvyltään optimoidut, uudelleenkäytettävät, turvalliset ja helposti ylläpidettävät sovellukset.

Käyttämällä hyviksi todettuja komponentteja ja ohjelmiston tuotantoketjua, pystyt tuottamaan arvoa 3-4 kertaa nopeammin kuin ennen. Integroidut helposti mihin tahansa – ydinjärjestelmiin, sovellustuotteisiin tai pilvipalveluihin. Nopean sovelluskehityksen yhdistäminen yritysarkkitehtuurin hallintaan mahdollistaa vahvan roadmapin uusille ja migroitaville sovelluksille.

UX/UI

Hyvällä suunnittelulla ja designillä varmistamme, että palvelun käyttäjät saavat parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Hyödynnämme ihmiskeskeistä design -lähestymistä, jossa yhdistävänä tekijänä on uusien teknologioiden hyödyntäminen. 

Keskittymällä front-end kehitykseen, varmistetaan, että sovelluksenne tarjoavat loppukäyttäjille yhtenäisen käyttökokemuksen tarjoten progressiivisuutta jokaiseen micro-frontiin sekä tarjoten reaktiivista sisältöä niihin. Sovellukset ovat natiivisti responsiivisia Live Style Guide mahdollistaa yhtenäiset käyttöliittymät koko sovellusvalikoimanne läpi.

DevOps

Toteuttamme kanssasi DevOps-käytäntöjen muutoksen, joka helpottaa sinua nopeuttamaan julkaisusyklejä, vähentämään odotusaikoja ja kasvattamaan sovellustesi elinkaarta. Jatkuva toimitusketju mahdollistaa siirtymisen kehityksestä tuotantoon vain nappia painamalla. 

Työskentelemme kanssasi CI/CD-integraation toteuttamiseksi low-koodilla. Ympäristössämme, jossa nopeus on ensisijaista, DevOps voi säästää sinulle paljon aikaa. 

AI & analytiikka

Konsultoimme siitä, miten pystyt parhaiten käyttämään dataa ja tietoa hyväksesi. Dataa on kaikkialla – Digitaalisen datan määrä kaksinkertaistuu joka-toinen vuosi – ja se muuttaa meidän tapaojamme elää.

Data-analytiikka auttaa sinua ymmärtämään paremmin liiketoimintaasi ja eri toimintoja, esimerkiksi asiakasymmärryksen, prosessien tehokkuuden, personoidun sisällön vaikutuksen tai tuotekehityksen kannattavuusanalyysin avulla. Älykkään data-analytiikan avulla edistät liiketoimintasi suorituskykyä ja pystyt rakentamaan ennakoivia analyysejä pidemmän aikavälin ennusteista.

Tietoturva

Neuvomme kuinka nopeuttaa sovelluskehitystä vaarantamatta tietoturvaa. Low-koodissa tietoturva tarkoittaa määritettyjen komponenttien käyttöä autentikaatioon ja auktorisointiin, OWASP-uhkien ennaltaehkäisyä sekä tietoturvasertifioitua PaaS-tarjoomaa. 

Tietoturvallisten pluginien integroitu hallinta kuuluu kehitysalustan ominaisuuksiin. Modernit, yhdistetyt palvelut voidaan tarjota siten, että jokaisella palvelulla on eristetty verkkoalue. 

Asiakascaset
Lapland Safaris
Lapland safaris

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää?

Täytä alla oleva lomake, niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä ja sopii tapaamisen kanssasi.

Ota suoraan yhteyttä

Mika Roivainen
Palvelujohtaja
+358 40 060 3436
Simo Taleb
Ratkaisuarkkitehti
+358 40 481 0394