Tuo ideasi markkinoille nopeammin. Kehitä asiakaskokemustasi. Uudista liiketoimintasi. 

Services Overview

“Vuoteen 2024 mennessä yli 65% sovelluskehityksestä tehdään low-koodi sovelluskehitystyökaluilla.”

― Gartner
Miten voimme auttaa?
Digitaalinen transformaatio 
Haluatko korostaa digitaalisuutta strategiasi osana? Digitaalinen transformaatio on merkittävä ponnistus mille tahansa organisaatiolle ja päättää ”näin on tehty aina ennenkin”. Työskentelemme kanssasi luodaksemme liiketoiminnallesi uusia kriittisiä kyvykkyyksiä, perustuen OutSystemsin strategiseen hyödyntämiseen. 
Sovelluskehitys
Haluatko toteuttaa kaikki tarvitsemasi sovellukset nopeasti? Nauti nopeimmasta ja helpoimmasta tavasta kehittää sovellukset, jotka vahvistavat asiakaskokemusta, henkilökunnan sitoutumista ja operatiivista tehokkuutta. Paranna tehokkuutta edelleen ottamalla meidät vastaamaan ylläpidosta. Kiihdytämme sinut nopeampaan arvontuottoon OutSystemsillä. 
Asiantuntijapalvelut 
Haluatko kokea onnistuneen käyttöönoton ilman kipua? Asiantuntijapalvelut keskittyvät vahvistamaan organisaatiosi teknologista osaamista ottaessasi käyttöön low-koodi-teknologiaa. Meidän OutSystems Center of Excellence ohjaa tiekarttaasi ja tukee tiimejäsi ratkaisemaan päivittäiset haasteet. 
Koulutuspalvelut
Haluatko olla low-koodi jedi ja saada uusia ystäviä? Helpoin tapa oppia low-koodi-teknologiaa on osallistua web-, mobiili- tai jatkokursseillemme. Sertifioidut kouluttajamme saavat sinut valmistumaan OutSystems korkeakoulusta nopeasti ja auttavat sinua jatkuvaan oppimiseen. 
Näin lähestymme jokaista projektia 

Käynnistäminen

Keskiössä on ymmärtää miten tuottaa arvoa ymmärtämällä ongelma ja käyttäjien tarpeet.

Design Thinking -ajattelu ja palvelumuotoilu ohjaavat sovelluksen vision. Ketterä projekti perustetaan ja toimitusmalli määritetään karkealla tasolla. 

Kehityssprintit

Vaiheittain rakentuva, iteratiivinen prosessi sovelluksen kehittämiseksi, hyväksymiseksi ja muotoilemiseksi.

Säännölliset sovellusdemot ja niiden tapahtuva asiakkaan testaus ja koekäyttö tehdään vaiheittain, jotta tärkeimmät muutokset, parannukset tai uudet vaatimukset voidaan priorisoida tehtäväksi ensin. 

Sovelluksen julkaisu 

Sidosryhmät ja käyttäjät testaavat koko sovelluksen kauttaaltaan viimeistelyä ja viimeisiä korjauksia varten.

Päätös siirrosta tuotantoon tehdään äärimmäisen huolellisesti kivuttoman käyttöönoton varmistamiseksi. Automaattinen testaus, suorituskyky- ja kuormitustestaus, sekä tietoturvan varmistaminen suoritetaan ennen sovelluksen julkaisemista.

Jatkokehitys

Käyttönoton jälkeen voi esiintyä käytettävyyteen ja suorituskykyyn liittyviä seikkoja. Näitä seurataan ja hienosäädetään saadun palautteen mukaan sovelluksen käytön lisäämiseksi ja erinomaisen käyttäjäkokemuksen varmistamiseksi. 

Jatkuvan ylläpidon malli määritetään. 

Ylläpito

Tavoitteena on minimoida sovelluksen käyttökatkosten vaikutus liiketoiminnalle ja työntekijöille. Sovelluksia ja kehitysalustaa monitoroidaan päivittäin suorituskyvyn optimoimiseksi. 

Virheet ja pienet muutokset toteutetaan samalla kun uutta työjonoa suunnitellaan uutta kehitystä varten. 

Kiinnostunut demosta?

Täytä alla oleva lomake, niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Demon aikana näytämme, kuinka:

  • Kehität ja julkaiset uskomattoman nopeasti
  • Integroit helposti
  • Luot loistavan käyttäjäkokemuksen
  • Laajennat sovelluksia hyödyntämällä aiempaa koodia
  • Seuraat sovelluksiasi reaaliaikaisesti