Ta dina idéer snabbare till marknaden. Återuppfinn dina kundupplevelser.
Levereringstjänster
Din erfarna levereranspartner

Vill du skapa alla applikationer du behöver snabbt? Som hybridpartner bygger vårt leveransteam applikationerna med dig och för dig, precis som du vill ha dem. Vår projektspelbok ger dig klarhet över hur vi levererar agila projekt som riktar sig mot att kontinuerligt upptäcka och kontinuerligt leverera programvara.


Projektfaser inkluderar initiering, sprintutveckling, lösning och efterproduktion. Engagement manager (eller produktägaren), teknikledare och utvecklarna utgör det grundläggande leveransteamet som stöds av experter på specifika domäner som arkitektur, UX/UI eller DevOps.


Förbättra din produktivitet i affärer och försäkra oavbrutna tjänster genom att göra oss ansvariga för support av driften: vi kommer att övervaka applikationer och plattformar, korrigera fel och utföra ändringsförfrågningar.

Our area of expertise

Digitala erfarenheter 

Vi bygger applikationer för att påskynda din kund- och partnersamarbetsomvandling för att få företaget att växa och förbättra kundnöjdheten med personliga flerkanalsupplevelser.

De typiska lösningarna är kundtjänstlösningar, leverantörs- och agentportaler, B2C-mobilappar, e-handelslösningar och fälttjänstappar.

Digitala verksamheter 

Vi bygger applikationer för att förbättra effektiviteten vid drift och öka medarbetarnas produktivitet genom att automatisera arbetsflöden förlitade på manuell ansträngning, kalkylblad, e-post och så vidare.

De typiska lösningarna är B2E-mobilappar, medarbetarportaler, affärsautomationslösningar, arbetsflödes- och samarbetsappar, CRM och analyser samt operativa översikter.

Digital kärna 

Vi bygger applikationer för att hålla dig framför verksamhetskraven genom rikta in oss på kombinationen av äldre system och högt anpassade programvarupaket, eller otillgänglighet av kommersiella lösningar som passar med hur du vill driva ditt företag.

De typiska lösningarna är kompletta mjukvarusviter, vanligtvis med ERP eller digital affärsplattform som ryggrad, utökade med olika digitala tjänster och applikationer.


Case studies

Intresserad av en demo?

Fyll i formuläret nedan för att schemalägga din demo med en av våra lokala experter på OutSystem.

Kontakta våra medarbetare direkt

Sami Kovanen
Sr. Account Manager
+358 43 200 4022
Denis Pertsev
Operations Development
+358 40 550 3129