Ta dina idéer snabbare till marknaden. Återuppfinn dina kundupplevelser. Förvandla ditt företag.

Tjänstöversikt

“By 2024, low-code application development will be responsible for more than 65% of application development activity.”

― Gartner
Vad kan vi göra för dig?
Digital transformation
Vill du ägna särskild uppmärksamhet för vad digital innebär för din strategi? Digital transformation för alla organisationer är ett betydande åtagande som sätter stopp för "business as usual". Vi samarbetar med dig för att skapa dina nya kritiska, digitala affärskompetenser drivna av ett strategiskt införande av OutSystems.
Leveranstjänster
Vill du skapa alla applikationer du behöver snabbt? Njut av det snabbaste och enklaste sättet att utveckla applikationer som driver kundupplevelse, engagemang bland anställda och driftseffektivitet. Förbättra produktiviteten ytterligare genom att göra oss ansvariga för driftsupport. Vi påskyndar din tid-till-värde med OutSystems.
Experttjänster
Vill du uppleva en lyckad, smärtfri införningsresa? Experttjänster fokuserar på att förbättra din organisatoriska och tekniska aktivering när du inför low-code-teknologin. Vårt OutSystems Center of Excellence kommer att vägleda din plan och stödja dina team för att övervinna dagliga utmaningar.
Utbildningstjänster
Vill du bemästra low-code och få nya vänner? Klassrumskurser på webb, mobil och avancerade kursplaner är det bästa sättet att lära sig low-code-teknologi. Våra certifierade utbildare utexaminerar dig snabbt från OutSystems University och hjälper dig att lära allt efter som.
Vår strategi för varje projekt

Initiering

Huvudfokus är att förstå hur värde skapas genom att förstå problemet och användarens behov.

Designtänkande och servicedesign leder till att bygga lösningsvisionen. Agila projekt upprättas och leveranspraxis planeras på hög nivå.

Sprintutveckling

En stegvis upprepande process för att bygga, acceptera och forma lösningen.

Regelbundna lösningsdemonstrationer följt av kundtestning och experiment görs stegvis för att prioritera de mest värdefulla förändringarna, förbättringarna eller nya kraven först.

Lösningssläpp

Berörda parter och användare testar hela lösningens bit för bit för slutavstämningar och korrigeringar.

Övergångsfasens utförande till produktion planeras med yttersta försiktighet för att säkerställa ett smärtfritt idrifttagande. Automatiserad testning, prestanda- och laddningstestning samt säkerhetskontroller utförs före släppet.

Efterproduktion

Vissa användbarhets- och prestandaproblem kan uppstå efter idrifttagandet. Dessa övervakas och baseras på finjusterad feedback för att förbättra användarnas införning och för att främja en utmärkt användarupplevelse.

En modell för kontinuerlig stöddrift är inställd.

Driftsupport

Målet är att minska att driftstopp påverkar företag och anställda. Applikationer och plattform övervakas dagligen för att optimera prestanda.

Fel och mindre förändringar är implementerade medan backlogg är planerad för att initiera nya utvecklingar.

Intresserad av en demo?

Fyll i formuläret nedan för att schemalägga din demo med en av våra lokala experter på OutSystem.

Under vår demo vill vi visa dig hur du kan:

  • Bygga och distribuera med en oslagbar hastighet
  • Integrera enkelt
  • Designa fantastiska UX som standard
  • Förlänga applikationer med din egen anpassade kod
  • Övervaka dina applikationer med realtidsdata