Kom igång snabbt. Gå med i en växande gemenskap.
Utbildningstjänster
Din certifierade utbildningspartner

Vill du bemästra low-code och få nya vänner? Våra certifierade utbildare – som levererar OutSystems Boot Camps i Norden – utexaminerar dig från OutSystems University. Njut av en mycket interaktiv upplevelse i klassrummet tillsammans med en liten grupp medarbetare.


Under veckan kommer du att djupdyka ner i applikationsutveckling och i slutet av veckan kommer vi att erbjuda dig ett valbart certifieringstest för att testa dina kunskaper och bli ett certifierat proffs. Boot Camps levereras på den senaste av våra plattformar, för närvarande OS11. Dessa 3D-klassrumskurser är det bästa sättet att lära sig OutSystems.

Our area of expertise

Web App Boot Camps

Lär dighur du utvecklar webb- och responsiva applikationer och serverintegrationer.

Boot Camp:et för 5 dagar täcker applikationsarkitektur, datamodellering och att skapa fantastiska användargränssnitt med RichWidgets och ramverket Silk UI.

Du kommer också att lära dig hur du integrerar din app med webbtjänster och andra system.

Mobile App Boot Camps

Lär dig hur du utvecklar mobilapplikationer tillsammans med responsiva webbappar.

Boot Camp:et för 5 dagar fokuserar på mobilutveckling, ”tänk mobilt”, att skapa fantastiska gränssnitt, använda Silk-mönster, att implementera offlinefunktioner och hur du använder plugins som har åtkomst till enhetssensorer och ursprungliga funktioner.

Boot Camp:et för 3 dagar är uttryckligen för erfarna webbutvecklare som jobbat med tidigare plattformsversioner och nu fokuserar på mobilutveckling.

Avancerade Boot Camps

Skapa dina egna färdigheter för att bli en riktig superstjärna.

OutSystem har hämtat kunskap och erfarenhet från förstklassiga konsulter till denna fantastiska, praktiska 5-dagarskurs.

Du kommer att gå bortom utveckling till fullständig behärskning. Du kommer att lära dig att använda plattformen till dess fulla fördel, bygga högkvalitativt och utföra och skalbara företagswebbappar.

Kickstart

Få en övergripande genomgång av OutSystems på bara 1 dag. Se hur du kan använda det för att planera, utveckla, ändra, gruppera och hantera applikationer med företagskvalitet.

Du får en förstahandstitt på webbapplikationsutveckling och ser hur du kan undvika eller lägga till kodning allt eftersom. Kursen inkluderar ett flertal demos, övningar och massor av Q&A-tid.

Intresserad av en demo?

Fyll i formuläret nedan för att schemalägga din demo med en av våra lokala experter på OutSystem.

Kontakta våra medarbetare direkt

Ricardo Saraiva
Certified OutSystems Trainer