Automaatiot & Integraatiot

Helpota arkeasi ja suuntaa katseesi tulevaisuuteen.

Tiesitkö, että käyttämällä modernia integraatio- ja automaatioteknologiaa, voit tehdä käänteentekeviä muutoksia omassa liiketoiminnassasi. Workato on ns. kolmannen sukupolven iPaas ja Enterprise Automation alusta, jonka avulla voidaan nopeasti lisätä uusia ominaisuuksia esim. järjestelmien välisiin integraatiohin ja automaatioketjuihin, ja jopa täydentää järjestelmien toiminnallisuuksia.

Workato logo

Workato on pilvinatiivi iPaas alusta, joka mahdollistaa pilvi (cloud) ja on-premise sovellusten integroinnin ja automatisoinnin. Se täydentää yritysarkkitehtuuriasi mahdollistaen tietoturvallisen tavan siirtää, prosessoida, automatisoida ja hyödyntää dataa liiketoiminnan kehittämiseksi, tukemiseksi ja tehostamiseksi.

ESYSTEMSIN INTEGRAATIO- JA AUTOMAATIOPALVELUT 

Lue lisää miten yritykset hyötyvät iPaaS alustasta
DOWNLOAD HERE
Integration services background
01

AUTOMAATIOKONSULTOINTI

PALVELUMME 
 • Automaatioiden kartoittaminen
 • Automation HQ - Automaatiokeskuksen perustaminen
 • Automaatioarkkitehtuurin konsultointi
icon116
Automaatioiden kartoittaminen

Automaatiot ovat aina yrityskohtaisia, kunkin yrityksen liiketoimintaan, prosesseihin ja järjestelmiin räätälöityjä ratkaisuja. Autamme sinua kartoittamaan juuri sinun yrityksesi tai liiketoimintayksikkösi potentiaaliset automatisoinnin kohteet ja valitsemaan niistä ne, jotka tuottavat eniten arvoa (low-hanging-fruits). Kartoitus tähtää manuaalisen työn vähentämiseen, prosessien nopeutumiseen sekä operatiivisen tehokkuuden ja tuottavuuden kasvamiseen. 

Happy IT architect

 

icon114

Automaatiokeskuksen perustaminen

Autamme yritystänne perustamaan automaatiokeskuksen. Lopputuloksena teillä on Automation HeadQuarter, jonka roolit, kehittämisen prosessit ja parhaat käytänteet on sovittu ja dokumentoitu. Tämä vahvistaa yrityksen omaa osaamispääomaa ja lisäksi sekä luo että jalkauttaa best-practices käytänteet automaatiotiimiinne ja/tai yritykseenne. Vaikka tiiminne koostuisi vain 1-2 henkilöstä, yhtenäiset käytännöt takaavat kehittämisen ja ylläpidettävyyden yhtenäisyyden sekä antaa lähtökohdan tehokkaalle tekemiselle nyt ja tulevaisuudessa.  

icon113

Automaatioarkkitehtuuri konsultointi

Kun kaipaat kokenutta konsulttia suunnittelemaan tai viimeistelemään automaatioarkkitehtuuriasi, ovat automaatioarkkitehtimme käytettävissäsi. He tekevät sekä arkkitehtuurin suunnittelua että antavat arvioita nykytilasta ja suosituksia seuraaviksi toimenpiteiksi. Heiltä onnistuu myös automaatioiden toteuttaminen tai he voivat antaa toteutustukea teidän automaatiokehittäjille.

Ota selvää miten pääset alkuun, ja luo suunnitelma integraatiosta ja automaatioista
GET STARTED TODAY

Integration services background
02

AUTOMAATIOIDEN TOTEUTUS

PALVELUMME
 • Automatisoitujen työnkulkujen toteutus
 • Moderni MDM
 • HR Automaatiot
icon115

Automatisoitujen työnkulkujen toteutus

On tyypillistä, että automatisoitavien työnkulkujen kompleksisuus vaihtelee. Yksinkertaiset työnkulut sisältävät yhden ns. automaatioreseptin, kun taas todella kompleksit työnkulut voivat koostua useammasta alireseptistä ja niiden kombinaatioista. 

 • Integraatioilla ratkaistaan datan liikkuvuutta järjestelmien välillä. Tyypillisesti integraatiossa dataa rikastetaan ja validoidaan ennen sen siirtoa toiseen järjestelmään. 
 • Automaatioilla voidaan luoda end-to-end työnkulkuja, jotka kattavat koko liiketoimintaprosessin ja sisältävät useita integraatioita, vaihtoehtoisia tehtäväkulkuja, ihmisen antamia syötteitä jne.
 • Automaatioiden orkestroinnissa puolestaan yhdistetään useita automaatioita ja niiden avulla voidaan yhdistää usean liiketoiminnan prosesseja yhteen palvelemaan yritystason tavoitteita.  
 • Integraatioita ja automaatioita voidaan lähteä kehittämään tyhjältä pöydältä tai hyödyntää Workato communityn tuottamia valmiita pohjia, joita on tuhansia.

esystems-technologies

 

icon111

Moderni MDM

Modernissa MDM (Master Data Management) ratkaisussa datan välittäminen muihin järjestelmiin tapahtuu automaattisesti. Esimerkiksi yrityksessä, jossa on CRM-, ERP-, PIM/PDM  ja verkkokauppajärjestelmät varmistetaan nykyaikaisen MDM:n avulla, että esim. asiakas- ja tuotetiedot pysyvät ajan tasalla kaikissa sovelluksissa. Tietoon liittyvien epäjohdonmukaisuuksien tai validointivirheiden havaitseminen automatisoidaan ja varmistetaan näin datan laatu läpi järjestelmien ja organisaation.

icon117

HR Automaatiot

Tehosta henkilöstöhallintoasi automatisoimalla keskeisiä prosesseja, jotka sisältävät paljon manuaalisia työvaihteita. Ne voivat liittyä esim. työsuhteen aloittamiseen (onboarding) ja lopettamiseen (offboarding) liittyviin käytännön tehtäviin. Tyypillisesti näitä ovat erilaiset hyväksynnät, laitteiden tilaaminen ja käyttöoikeuksien hallinta. Tavoitteena tulee olla saumaton ja tehokas henkilöstöhallinnon työnkulku, joka on räätälöity organisaatiosi erityispiirteisiin ja tarpeisiin.

Vähennä päivittäisiä rutiinitehtäviä. Optimoi yrityksesi tulevaisuutta eSystemsin avulla jo tänään.
GET STARTED TODAY
Integration services background
03

IPaaS / INTEGRAATIOIDEN KEHITTÄMINEN

PALVELUMME
 • Räätälöidyn liittimen (Custom Connector) toteutus
 • Integraatioiden toteutus 
 • Interaktiivisten automaatioiden toteutus
icon112
Custom connectorin toteutus​

Tarvitsetko apua custom connectorin toteutuksessa tai vinkkiä mistä lähteä liikkeelle?

Workato mahdollistaa custom connectorien luomisen, ja siten integraatioiden toteutuksen SaaS ja on-premise järjestelmien välille. Suosituimpiin SaaS järjestelmiin Workatolta löytyy valmiit connectorit, joiden käyttöönottaminen on vaivatonta, ja jotka nopeuttavat integraatioiden toteutusta. Valmiita connectoreja on lukuisa määrä, joista tässä mainittakoon mm. SalesForce, Dynamics 365, SAP, Workday, HubSpot, ServiceNow, ChatGPT.

Businessman working on tablet and laptop

 

icon-security-shield

Integraatioiden toteutus

Kaipaatko apua integraatioiden toteutukseen? Ovatko integraatioprojektit tyypillisesti viikkoja tai kuukausia kestoltaan, ja liiketoimintasi kaipaa huomattavasti nopeampia toteutuksia? Tarjoamme palveluita, joiden avulla järjestelmien integrointi ei muodostu pullonkaulaksi ja kaikki on hallittavissa yhden alustan eli Workaton kautta.  

icon-speed-fast
Interaktiiviset automaatiot

Workato tuo interaktiivisuuden ihmisten kanssa osaksi automaatioketjuja. Helpointa on tuoda automaatiot sinne, missä ihmisetkin päivittäin ovat eli Teamsiin tai Slackiin. Workaton avulla on mahdollista luoda botteja, joista voidaan käynnistää automaatioita tai jotka keräävät ihmisiltä syötettä osaksi prosessia.  Tämä lisää mahdollisuuksia end-to-end automaatioprosessien toteutukseen sisällyttämällä niihin päätöksentekoon tai reagointiin liittyviä elementtejä.

Katso tämä 2 minuutin video nähdäksesi, miten automaatioreseptiikkaa rakennetaan Workatolla:

Liity innovatiivisten yritysten joukkoon ja aloita automaatioiden rakentaminen jo tänään
logos-supercell-kemira-lapland-safaris-planet-tsl

 

Yksinkertaista prosessejasi integraatioiden ja automaatioiden avulla, valitse kumppaniksesi eSystems.
Varaa 15 minuutin tapaaminen aloittaaksesi matkasi jo tänään!