MEISTÄ

Anna meidän auttaa sinut alkuun potentiaalisi vapauttamisessa low-coden avulla

POHJOLAN PARAS LOW-CODEEN ERIKOISTUNUT TALO

 
Me olemme sinun supersankarisi supernopean digitaalisen transformaation toteuttamiseen

arrow-1

 

Me olemme kumppanisi ennennäkemättömän low-codeen perustuvan digitaalisen transformaation läpiviemisessä.

 

Digital factory enablement with eSystems

Me mahdollistamme upeiden ratkaisujen nopean toimituksen jotka vastaavat liiketoiminnan alati muuttuviin vaatimuksiin. Asiakkaamme saavuttavat menestyksekkäitä tuloksia (ROI) moninkertaisesti nopeammin, käyttäen johtavia low-code teknologioita: 
 
 • OutSystems & Mendix– Johtavat low-code sovelluskehitysalustat
 • Workato – #1 integraatio ja automaatio alusta
 
Räätälöimme kaikki ratkaisumme tarpeidesi mukaan, aloittaen oikeiden teknologioiden valinnasta digitaalisessa transformaatiossasi.
eSystemsin tiimiin kuuluu n. 50 konsulttia, arkkitehtia, kehittäjää, suunnittelijaa, insinööriä ja kouluttajaa. 

Asiakkaamme toimivat monilla aloilla - finanssialalla, vähittäismyynnissä, tuotannossa, terveydenhuollossa, matkailussa, liiketoiminnassa sekä julkisella sektorilla – me tuemme heidän matkaansa kohti digitaalista johtajuutta.

Olemme tiimi moniosaavia asiantuntijoita Mendix, OutSystems ja Workato sertifioituja.

arrow-1

 

JOHTOTÄHTEMME

MIKA ROIVAINEN
MIKA ROIVAINEN
TOIMITUSJOHTAJA
CHRISTOPH LINDEMANN
OPERATIIVINEN JOHTAJA
+358 40 630 7921
REGGIE RUSAN
TEKNOLOGIAJOHTAJA
+358 456 190 100
ANASTASIA ROIVAINEN
HENKILÖSTÖ- & TALOUSJOHTAJA
IMG_0206
KIM SAHLSTEDT
CUSTOMER SUCCESS MANAGER
TEEMU KÄNKÄNEN
TEEMU KÄNKÄNEN
JOHTAJA, TERVEYDENHUOLLON RATKAISUT
MIKA WALLI
ENGAGEMENT MANAGEMENT JOHTAJA

HALLITUKSEMME

MIKA ROIVAINEN
TOIMITUSJOHTAJA
Kokemus useista onnistuneista startup-kasvutarinoista
lubica
Lubica Kangas
HALLITUKSENJÄSEN
Uraneuvoja & rekrytoinnin asiantuntija, Path2Talent:in omistaja
CHRISTOPH LINDEMANN
HALLITUKSENJÄSEN
CapGemini, Accenture, Tieto, Nokia, Fujitsu
jp
Juha-Petteri Kukkonen
HALLITUKSENJÄSEN
Enkelisijoittaja +20 yritykselle, Kaslink & Fazer
Harri_Koponen-250x250-c-default
Harri Koponen
HALLITUKSENJÄSEN
Shell, TeliaSonera, SonyEricsson, Tele2, Rovio, Nortal Oy
ESYSTEMS:IN HISTORIA

MEIDÄN TARINAMME

 • 2023 - Terveysalan kasvu

  Vuonna 2023 eSystems Nordicin merkittävin saavutus oli lisääntynyt keskittyminen terveydenhuoltosektorille, jossa oli useita huomattavia asiakkaita, mukaan lukien The Luke Commission (TLC). Lue asiakastapauksemme TLC:n kanssa täältä.

  Tämä keskittyminen on parantanut asiantuntemustamme alalla ja lopulta johtanut parempaan terveydenhuollon saatavuuteen ja kokemuksiin ympäri maailmaa - jotain, josta olemme äärimmäisen ylpeitä yrityksenä.

 • 2022 - Keskittyminen laatuun

  Maailman johtava testaus-, tarkastus- ja sertifiointipalveluja tarjoava yritys Bureau Veritas Finland on auditoinut eSystems Nordic Oy:n laadunhallintajärjestelmän ja myöntänyt sille ISO9001 sertifikaatin.

  Tämä on hieno saavutus ja osoittaa, että myös pienet kansainvälistyvät kasvuyritykset pystyvät toimimaan sertfikaatin mukaisella toimintamallilla. Se on rakennettu yhdessä koko organisaation kanssa, ilman erillistä täysipäiväistä laatutiimiä ja se täyttää kaikki vaatimukset ja kansainväliset laatustandardit. Laadukkaiden palvelujen tarjoaminen asiakkaillemme ei ole niinkään tekninen ja muodollinen vaatimus, vaan kysymys on lähestyä työtä oikealla asenteella ja henkilökohtaisella kunnianhimolla.

  Tämä on ollut painopisteemme vuonna 2022 ja siitä on tullut toinen luonto jokapäiväisessä työssämme.

 • 2021 - Workato Partnership & AgileNow

  eSystems avaa vuoden saamalla ensimmäisenä Eurooppalaisena yrityksenä Workato integration & automation platinum partnership tittelin.

  Julkaisemme AgileNow:n, joka muuttaa low-code projektejen toimintamallia OutSystems:in asiakkaille.

  Lue lisää AgileNow:sta

 • 2020 - Globaali Workato partner sekä OutSystems partner of the year

  2020 on täynnä saavutuksia.

  Oltuaan OutSystems master reseller vuodesta 2014 lähtien, eSystemsistä tulee OutSystemsin Sales and Delivery partner Suomessa lukuisten suurten asiakkuuksien siivittämänä. Aloitamme myös inegraatio ja automaatio kumppanuuden Workaton kanssa. Kaiken kukkuraksi eSystems nimetään Workaton vuoden 2020 globaaliksi partneriksi Workato Go-To-Market palkinnolla sekä voitamme OutSystems 2020 Partner of Year in EMEA palkinnon!

  Kaikista merkittävin saavutus kaiken tämän ohella, on se, että sillä aikaa kun muut ammattilaiset digitalisoivat yrityksiä, eSystems tekee sen kokonaiselle valtiolle avaamalla toimittajalukkoja ja vapauttamalla kansakunnan supervoimat. Me yhdistimme onnistuneesti 52 000 asukasta 37 peruspalveluun yhden Citizen Portalin alle - digitalisaatioprojekti joka käsittää kokonaisen valtion. 

 • 2019 - Ensimmäinen OutSystems center of excellence Pohjolassa

  eSystems saa ensimmäisenä Pohjolaisena yrityksenä OutSystems' center of excellence tittelin.

  Kehitämme täysin digitalisoitua low-codeen perustuvaa ERP järjestelmää Pohjolan suurimmalle matkailuyritykselle joka erikoistuu Lapin luontoon ja elämäntapaan. Sen lisäksi, jatkamme parhaiden low-code -pohjaisten ratkaisujen toimittamista, ilman häivähdystäkään potentiaalin puuttumisesta.

 • 2018 - Maailman nopein tax-free järjestelmä

  Kiihdytämme digital factory konseptia keskisuurille sekä suurille yrityksille, mahdollistaen täyden potentiaalin vapauttamisen ilman toimittajalukkoja.

  eSystems muuttaa maailman toiseksi suurimman Tax-Free palvelutarjoajan maailman nopeimmaksi Tax-Free palveluksi (maailman toiseksi suurimmalla markkinalla) - tuloksena asiakas saavuttaa € 2,5+ miljardin Tax-Free myynnin ensimmäisen vuoden aikana. Kaikista uskomattomin aspekti? eSystems toimittaa ratkaisun alle 4 kuukaudessa.

 • 2017 - Tytäryhtiö Portugaliin

  eSystems etenee yhä pidemmälle teknologiakehityksessään perustamalla tytäryhtiön Portugaliin.

  Aloitamme rakentamalla ja toteuttamalla "the digital factory conceptin" jolla tuetaan asiakkaiden digitaalisen pääoman hallintaa, avataan toimittajalukkoja sekä edistetään superprojekteja. 

  Saamme myös ensimmäisen enterprise asiakkaamme OutSystems alustalle, jossa on mahdollista polkaista käyntiin digital factory konsepti. 

 • 2016 - Ensimmäinen low-code SaaS

  Me autamme asiakastamme rakentamaan liiketoiminnan tyhjästä - minkä jälkeen yritys kasvaa Suomen suurimmaksi lääketieteellisen kuvantamisen tuottajaksi vain muutamassa vuodessa. Nollasta yli € 20 000 000 myyntiin vain kahdessa vuodessa.

  Päätämme vuoden erittäin vahvasti rakentamalla ensimmäisen low-code SaaS:in – joka päätyy palvelemaan yli tuhatta terveydenhuollon organisaatiota vuoden 2020 mennessä.

 • 2014 - eSystems perustetaan & OutSystems master reseller

  eSystems Nordic perustetaan ja low-code kykymme vapautetaan OutSystemsin master resellerina Suomessa. Ensimmäisenä liiketoimintavuotena toteutimme ensimmäiset OutSystems projektimme. 

Me haluamme olla sinun luottokumppanisi kun haluat ripeästi saavuttaa digitalisaatio päämäräsi tarjoamalla erikoislaatuisen kokemuksemme ja tietotaidon sinun matkallesi. 

shevron-white

ALOITA OMA LOW-code MATKASI TÄNÄÄN

Aloita tästä

eSystems Nordic

 
Itämerenkatu 1, Helsinki 00180, Finland
+358 10 3411 100
info(at)esystems.fi

Sales: +358 45 619 0100

Office: +358 10 341 1100