MEISTÄ

Anna meidän auttaa sinut alkuun potentiaalisi vapauttamisessa low-koodin avulla

POHJOLAN PARAS LOW-KOODIIN ERIKOISTUNUT TALO

 
Me olemme sinun supersankarisi supernopean digitaalisen transformaation toteuttamiseen

arrow-1

 

Me olemme kumppanisi ennennäkemättömän low-koodiin perustuvan digitaalisen transformaation läpiviemisessä.

Me mahdollistamme upeiden ratkaisujen nopean toimituksen jotka vastaavat liiketoiminnan alati muuttuviin vaatimuksiin. Asiakkaamme saavuttavat menestyksekkäitä tuloksia (ROI) moninkertaisesti nopeammin, käyttäen johtavia low-koodi teknologioita: 
 
 • OutSystems – #1 sovelluskehitysalusta
 • Workato – #1 integraatio ja automaatio alusta
 
eSystems on saanut tittelin OutSystems Center of Excellence, ja on paras data & integraatiokumppani Pohjolassa Workatolla.  
 
eSystemsin tiimiin kuuluu n. 50 konsulttia, arkkitehtia, kehittäjää, suunnittelijaa, insinööriä ja kouluttajaa. 

Asiakkaamme toimivat monilla aloilla - finanssialalla, vähittäismyynnissä, tuotannossa, terveydenhuollossa, matkailussa, liiketoiminnassa sekä julkisella sektorilla – me tuemme heidän matkaansa kohti digitaalista johtajuutta.

Olemme tiimi moniosaavia asiantuntijoita, OutSystems ja Workato sertifioituja.

arrow-1

 

JOHTOTÄHTEMME

MIKA ROIVAINEN
DIGITALISAATIOJOHTAJA
CHRISTOPH LINDEMANN
OPERATIIVINEN JOHTAJA
REGGIE RUSAN
TEKNOLOGIAJOHTAJA
SAMI KOVANEN
ASIAKKUUSJOHTAJA
ANASTASIA ROIVAINEN
HENKILÖSTÖ- & TALOUSJOHTAJA
MIKA WALLI
ENGAGEMENT MANAGEMENT JOHTAJA
SUPER PUG
ESYSTEMS MASKOTTI & TIIMIN INSPIROIJA

HALLITUKSEMME

MIKA ROIVAINEN
CHRISTOPH LINDEMANN
timo
TIMO CHRONS
 
lubica
Lubica Kangas
 
jp
Juha-Petteri Kukkonen
 
ESYSTEMS:IN HISTORIA

MEIDÄN TARINAMME

 • 2022 - Keskittyminen laatuun

  Maailman johtava testaus-, tarkastus- ja sertifiointipalveluja tarjoava yritys Bureau Veritas Finland on auditoinut eSystems Nordic Oy:n laadunhallintajärjestelmän ja myöntänyt sille ISO9001 sertifikaatin.

  Tämä on hieno saavutus ja osoittaa, että myös pienet kansainvälistyvät kasvuyritykset pystyvät toimimaan sertfikaatin mukaisella toimintamallilla. Se on rakennettu yhdessä koko organisaation kanssa, ilman erillistä täysipäiväistä laatutiimiä ja se täyttää kaikki vaatimukset ja kansainväliset laatustandardit. Laadukkaiden palvelujen tarjoaminen asiakkaillemme ei ole niinkään tekninen ja muodollinen vaatimus, vaan kysymys on lähestyä työtä oikealla asenteella ja henkilökohtaisella kunnianhimolla.

  Tämä on ollut painopisteemme vuonna 2022 ja siitä on tullut toinen luonto jokapäiväisessä työssämme.

 • 2021 - AgileNow & Fieldio

  eSystems avaa vuoden saamalla ensimmäisenä Eurooppalaisena yrityksenä Workato integration & automation platinum partnership tittelin.

  Luomme ensimmäisen täysin low-koodiin perustuvan SaaS:in joka sisältää low-koodi sovelluksia ja integraatioita, Fieldio.

  Julkaisemme myös AgileNow:n, joka muuttaa low-koodi projektejen toimintamallia OutSystems:in asiakkaille.

  Lue lisää AgileNow:sta

 • 2020 - Globaali Workato partner sekä OutSystems partner of the year

  2020 on täynnä saavutuksia.

  Oltuaan OutSystems master reseller vuodesta 2014 lähtien, eSystemsistä tulee OutSystemsin Sales and Delivery partner Suomessa lukuisten suurten asiakkuuksien siivittämänä. Aloitamme myös inegraatio ja automaatio kumppanuuden Workaton kanssa. Kaiken kukkuraksi eSystems nimetään Workaton vuoden 2020 globaaliksi partneriksi Workato Go-To-Market palkinnolla sekä voitamme OutSystems 2020 Partner of Year in EMEA palkinnon!

  Kaikista merkittävin saavutus kaiken tämän ohella, on se, että sillä aikaa kun muut ammattilaiset digitalisoivat yrityksiä, eSystems tekee sen kokonaiselle valtiolle avaamalla toimittajalukkoja ja vapauttamalla kansakunnan supervoimat. Me yhdistimme onnistuneesti 52 000 asukasta 37 peruspalveluun yhden Citizen Portalin alle - digitalisaatioprojekti joka käsittää kokonaisen valtion. 

 • 2019 - Ensimmäinen OutSystems center of excellence Pohjolassa

  eSystems saa ensimmäisenä Pohjolaisena yrityksenä OutSystems' center of excellence tittelin.

  Kehitämme täysin digitalisoitua low-koodiin perustuvaa  ERP järjestelmää Pohjolan suurimmalle matkailuyritykselle joka erikoistuu Lapin luontoon ja elämäntapaan. Sen lisäksi, jatkamme parhaiden low-koodipohjaisten ratkaisujen toimittamista, ilman häivähdystäkään potentiaalin puuttumisesta.

 • 2018 - Maailman nopein tax-free järjestelmä

  Kiihdytämme digital factory konseptia keskisuurille sekä suurille yrityksille, mahdollistaen täyden potentiaalin vapauttamisen ilman toimittajalukkoja.

  eSystems muuttaa maailman toiseksi suurimman Tax-Free palvelutarjoajan maailman nopeimmaksi Tax-Free palveluksi (maailman toiseksi suurimmalla markkinalla) - tuloksena asiakas saavuttaa € 2,5+ miljardin Tax-Free myynnin ensimmäisen vuoden aikana. Kaikista uskomattomin aspekti? eSystems toimittaa ratkaisun alle 4 kuukaudessa.

 • 2017 - Tytäryhtiö Portugaliin

  eSystems etenee yhä pidemmälle teknologiakehityksessään perustamalla tytäryhtiön Portugaliin.

  Aloitamme rakentamalla ja toteuttamalla "the digital factory conceptin" jolla tuetaan asiakkaiden digitaalisen pääoman hallintaa, avataan toimittajalukkoja sekä edistetään superprojekteja. 

  Saamme myös ensimmäisen enterprise asiakkaamme OutSystems alustalle, jossa on mahdollista polkaista käyntiin digital factory konsepti. 

 • 2016 - Ensimmäinen low-code SaaS

  Me autamme asiakastamme rakentamaan liiketoiminnan tyhjästä - minkä jälkeen yritys kasvaa Suomen suurimmaksi lääketieteellisen kuvantamisen tuottajaksi vain muutamassa vuodessa. Nollasta yli € 20 000 000 myyntiin vain kahdessa vuodessa.

  Päätämme vuoden erittäin vahvasti rakentamalla ensimmäisen low-koodi SaaS:in – joka päätyy palvelemaan yli tuhatta terveydenhuollon organisaatiota vuoden 2020 mennessä.

 • 2014 - eSystems perustetaan & OutSystems master reseller

  eSystems Nordic perustetaan ja low-koodi kykymme vapautetaan OutSystemsin master resellerina Suomessa. Ensimmäisenä liiketoimintavuotena toteutimme ensimmäiset OutSystems projektimme. 

Me haluamme olla sinun luottokumppanisi kun haluat ripeästi saavuttaa digitalisaatio päämäräsi tarjoamalla erikoislaatuisen kokemuksemme ja tietotaidon Sinun matkallesi. 

shevron-white

ALOITA OMAN LOW-KOODI MATKASI TÄNÄÄN

Aloita tästä

eSystems Nordic

 
Itämerenkatu 1, Helsinki 00180, Finland
+358 10 3411 100
info(at)esystems.fi

Sales: +358 43 200 4022

Office: +358 10 341 1100