FÄRSAARTEN DIGITALISAATIO

Kun muut ammattilaiset digitalisoivat yrityksiä, eSystems teki sen kokonaiselle valtiolle.

HAASTE

Kokonaisen valtion digitalisaatio

Färsaarten valtio valitsi eSystemsin kehittämään "Citizen Portalin", joka on osa koko maan kattavaa kansallista digitalisaatioprojektia. Lopullinen päämäärä oli yhdistää 52 000 asukasta ja 37 peruspalvelua yhteen "Citizen Portaliin" 

Logo Gjaldstovan Faroe Islands

 

"Tämä on kertakaikkiaan mullistava projekti Färsaarille; tapamme pyörittää liiketoimintaa ja olla yhteyksissä viranomaisiin modernisoidaan täysin. Ratkaisu tekee asioinnista helpompaa, tehokkaampaa ja käytännöllisempää, sekä asukkaille, yrityksille että viranomaisille."

―  Nicolai Balle, Kansallisen digitalisaatioprojektin johtaja

PROJEKTIN KOKOKOHDAT
52000 Käyttäjää - jokainen Färsaarten asukas
5 Kehittäjää - 3 eSystemsin asiantuntijaa & 2 paikallista
37 Viikkoa - Citizen Portal projektin kehitysaika
TAVOITTEET

Digitalisoida ja parantaa jokaisen Färsaarelaisen elämää

Färsaarten talous oli jo pitkään ollut erittäin riippuvainen kalataloudesta, ja digitalisaatioaste oli jäänyt jälkeen muiden valtioiden tahdista, mikä johti jatkuvaan muuttotappioon. Projektin päätavoitteena oli tehdä Färsaarista kehittynyt, kilpailukykyinen sekä houkutteleva paikka asua, työskennellä ja tehdä liiketoimintaa, kun Citizen Portal mahdollistaa saumattomilla prosesseilla ja fantastisella käyttökokemuksella vaivattoman arjen ja asioinnin.

Citizen Portal olisi kriittinen osa Färsaarten asukkaiden elämänlaadun parantamisessa ja digitalisaatiossa, erityisesti tuomalla palvelut vanhusten sekä erityistarpeisten ihmisten saataville. Yhteistyön tavoitteena oli luoda infrastruktuuri digitaalisten palveluiden saatavuuden varmistamiseksi Färsaarilla. Citizen Portalin kautta palvelut ja tiedot olisivat paremmin saatavilla kaikille asukkaille. eSystems Nordicin superkyvyt olivat valmiina ottamaan haasteen vastaan kehittyneen Citizen Portalin rakentamiseen kaikille laitteille. Haastava tehtävä, muttei missään nimessä mahdoton low-codella!

preview2-faroe

faroe islands

RATKAISU

Täydellinen saatavuus kaikkiin peruspalveluihin yhdessä portaalissa

  • Uusi Citizen Portal on kertakaikkiaan mullistava projekti Färsaarelaisille, joka mahdollistaa modernin, yksinkertaisen ja käytännöllisen kommunikaation ja pääsyn päivittäisiin palveluihin.
  • eSystems käytti low-codeen perustuvaa sovelluskehitystä mahdollistaakseen monien eri toimijoiden turvallisen ja nopean sovelluskehityksen.
  • Toteutimme kaikenkattavan low-code ratkaisun kaikille laitteille, joka mahdollistaa suoran kommunikaation kaikkien valtiollisten toimijoiden kanssa - yhdellä kertatunnistautumisella.
the-national-digitalisation-programme-of-the-faroe-islands

OutSystemsin low-code oli ajoneuvona, eSystemsin supersankarit olivat polttoaineena, mutta Färsaaret oli kuskin paikalla.

LOPPUTULOS

Valtion täydellinen digitalisaatio

  • eSystems Nordic kehitti onnistuneesti Citizen Portalin Färsaarille, joka mahdollistaa vaivattoman kommunikaation ja tiedonjaon valtiollisten, kunnallisten sekä yksityisten toimijoiden ja asukkaiden välillä. Portaali sisältää myös lukuisia itsepalvelu- sekä muita hyödyllisiä toimintoja.

  • Asiakkaalle toimitettiin todellista liiketoiminta-arvoa. eSystems Nordic käytti OutSystemsin alustaa, joka mahdollisti Färsaarten digitaalisen muutoksen. Innoittamalla kansakunnan supervoimia, avaamalla toimittajalukkoja ja valjastamalla vahvuutemme, yhdistimme onnistuneesti 52000 asukasta ja 37 peruspalvelua yhteen Citizen Portaliin

faroe-landscape

Färsaaret oli oman digitalisaationsa kuskin paikalla. Me annoimme heille työkalut ja kyvyt visionsa toteuttamiseen.

Missä voisimme auttaa SINUA visiosi toteuttamisessa?

shevron-white