Digitaalinen transformaatio

IT Arkkitehdille

Toimita skaalautuvuutta ja joustavuutta uskomattomalla nopeudella, turvallisesti.

Tavoitteletko SINÄ:

  • Yksinkertaistettuja prosesseja ja standardiratkaisuja? 
  • Pitkäaikaisia uudelleenkäytettäviä kehitysosia? 
  • Rauhtoitettua rästilistaa?
  • Lisää näkyvyyttä?
  • Skaalautuvuutta ja joustavuutta, nopeasti ja turvallisesti?

Do you aspire to

eSystems on uusi partnerisi.

eSystems is your new sidekick

eSystems tarjoaa yksinkertaistettuja ja automatioituja prosesseja uskomattomalla skaalautuvuudella ja joustavuudella – ja mikä tärkeintä, nopeasti. 

Luomme uudelleenkäytettävää pääomaa jolla ratkaistaan ylikuormitus ja rästilistat low-coden avulla. Voimme yksinkertaistaa monimutkaisuuksia ja todistaa, että low-code ratkaisut toimivat kaikkialla.

eSystems devops

Low-code on tulevaisuuden sovelluskehityksen lähtökohta. 

Huipputeknologiaa. Ei vähempää.

Digitaalisen muodonmuutoksen tukemiseksi käytämme low-code teknologioita Mendix ja OutSystems. Nämä teknologiat mahdollistavat organisaatioille nopean ja ketterän nykyaikaisten yrityssovellusten käyttöönoton. Kun näitä teknologioita käytetään yhdessä Workato-sovelluksen kanssa työnkulku integraatiossa, ne mahdollistavat legacy tuskan poistamisen sekä toimittajalukkojen avaamisen lopullisesti toimien alustana jonka päälle rakentaa. Teknologian valinta perustuu tarpeisiisi, ja tietämyksemme erilaisista low-code teknologioista on sinun tukenasi.

Nämä teknologiat ja eSystemsin superkyvyt tarjoavat liiketoimintasovellusten kehitystä uskomattomalla nopeudella. Pystymme myös muuttamaan kulurakenteen ottamalla käyttöön uuden lähtökohdan, luoden pitkäaikaisia säästöjä.

 

 

mendix-logo-AE50EAD66F-seeklogo.com

 

outsystems-black-logo

 

Workato Logo

 

Ovatko kehittäjäsi oikeasti tehokkaita?

Stripen teettämän tutkimuksen mukaan, 52% vastaajista uskovat legacy järjestelmien ylläpidon ja teknologisen velan laskevan tuottavuutta heidän yrityksessään.

Samat vastaajat arvioivat, että kehittäjiltä kuluu viikossa n. 17.3 tuntia ylläpitoon huonon koodin, virheiden, korjausten, per week dealing with bad code, errors, debuggingrefactoring, and modifying. 

 

Keskimäärin 13.5 tuntia kului viikottain teknisen velan hoitamiseen. Melkein kaksi kolmasosaa myönsivät, että kyseiset määrät ovat liian suuria. 

Kehittäjien yleisen tuottavuuden laskettiin olevan keskimäärin vain 68.4%. Miten sinä vertaannut? eSystemsin kanssa voit tehostaa toimintaa merkittävästi sekä mahdollistaa kehittäjillesi laadullisen innovaation.

Oletko teknologisen kehityksen aallonharjalla?

Stripen kyselytutkimus osoitti, että sovellusinfrastruktuuri ja -teknologia ovat yritysten suurin investointikategoria, 43% investointilisäyksellä. 44% vastasi myös, että he ovat auttamatta liian hitaita reagoimaan teknologisiin trendeihin, ja että itseluottamusta kehityksessä mukana pysymiseen ei ole.

Miltä sinusta tuntuu? Nosta itseluottamustasi pysymällä teknologian aallonharjalla eSystemsin ja low-coden avulla.

Investointisi viimeisimpään teknologiaan ei ainoastaan vahvista liiketoimintaasi tänään, vaan laittaa sen myös oikealle kasvu-uralle vuosiksi eteenpäin.

MISSÄ IT ARKKITEHTI KOHTAA MASTERDATAN

Perustietojen hallinta on teoriassa yksinkertaista, mutta sen toteuttamiseen  tarvittavaa kurinalaisuutta on vaikea saavuttaa, varsinkin kun eri järjestelmissä on erilaiset tietomallit. Laatututkimuksissa ihmiset saavuttavat vain  85% tarkkuuden. Puuttuuko sinulta tätä kurinalaisuutta ja tarkkuutta? Automaatio low-codella mahdollistaa sen sinulle. Varmistamme perustietojen hallinnan kurinalaisuuden ja vähennämme merkittävästi manuaalista työtä. Ratkaisujemme avulla, jos muutat tietoja yhdessä paikassa, se toistetaan ja muutetaan myös muissa; unohda päällekkäisyydet, virheelliset tai puuttuvat tiedot ja epäjohdonmukaisuudet.  Master datan eheys on avain liiketoimintaprosessien automatisointiin. Lisäksi, selkeyttä luodaan datan omistajuutta parantamalla, ja prosessimme samalla vähentävät tarvetta datan omistajuudelle. Automaatio tukee tiedon eheyden ylläpitämisestä. 

Low-code koodi mullistaa tavan, jolla yrityksesi hallitsee tietoa, ja eSystems on kumppani jonka avulla pääset alkuun muutoksessa.

LUPAUKSEMME: 

  • Tietojen puhdistaminen, yhdistäminen, rikastaminen ja standardointi 
  • Vähennä manuaalista työtä ja inhimillisiä virheitä automaation avulla 
  • Poista ylimääräiset investoinnit MDM-alustoihin 
  • Integroi olemassa oleviin rajapinnoihin, kuten Teams ja Slack, ja aloita ratkaisun käyttö ilman koulutusta, IT-tukea tai investointeja uusiin teknologioihin 

Lue lisää perustietojen hallintafilosofiastamme ja prosessistamme täältä.

eSystems MDM

Kun otat kuskin paikan eSystemsin kanssa, voit vaihtaa painopisteen päivittäisestä tekemisestä pitkän aikavälin kehitykseen.

Olemme mahdollistaneet sen muille, ja voimme tehdä sen myös sinulle.

arrow-1

CASE PLANET

Planet Paymentin transformaatio maailman nopeimmaksi digitaaliseksi Tax-free palveluksi

Projekti pienestä skaalasta globaaliksi. eSystems mahdollisti Plant Paymentille kasvun low-code pohjaisella ratkaisulla kokonaisvaltaiseksi tax-free palveluksi. Ratkaisu sopii mihin tahansa ympäristöön pilvestä sovelluksiin, ja kaikkea siltä väliltä.

Kun Planet skaalautuu muihin maihin, voidaan helposti ja automaattisesti hallinnoida kehitysaskelia ja käyttöönottoa. Tämän mahdollistaa Workato-alusta, joka skaalautuu automaattisesti. Lisäksi, järjestelmä radikaalisti vähentää - joissakin tapauksissa jopa eliminoi - DevOpsin tarpeenTurvallisuutta rakennetaan kerroksittain ja sitä hallinnoidaan automaattisesti, mikä eliminoi koodareiden tarpeen. Lue, miten eSystems polkaisi käyntiin Planetin kasvun low-codella.

Lue lisää

Uskotko, että low-codella voit yksinkertaistaa ja automatisoida prosesseja? Anna meidän todistaa se. 

Varaa demo tänään.

arrow-1