Digitaalinen transformaatio

Tietohallintojohtajalle

Vauhdita liiketoimintaasi digitalisaatiolla ja saavuta mittavia kustannussäästöjä.

Tavoitteletko SINÄ:

  • Uusia kykyjä IT tiimillesi?
  • Kustannussäästöjä?
  • Merkittäviä turvallisuusparannuksia vuosiksi eteenpäin?
  • Yksinkertaistettua sekä automatisoitua compliancea?
  • Toimittajalukkojen avaamista?

Do you aspire to

eSystems on uusi partnerisi.

eSystems is your new sidekick

Voit ensi kertaa tukea liiketoimintaasi lisäämättä sovellustoimittajia joilla on avaimet kehitykseen.

eSystemsin kanssa voit ottaa oman IT:n haltuun omistamalla IT pääoman, kun toisaalla saavutat mittavia säästöjä. Autamme sinua korjaamaan rikkinäiset liiketoimintaprosessit sisäisten rastitöiden vähentämiseksi, ja ripeästi toimittaa sovelluskehityksen avaimet arvokkaan digitaalisen pääoman sekä monikanavaisten asiakaskokemusten luomiseksi sinun yrityksellesi.

eSystems devops

Low-code on tulevaisuuden sovelluskehityksen lähtökohta. 

Huipputeknologiaa. Ei vähempää.

Digitaalisen muodonmuutoksen tukemiseksi käytämme low-code teknologioita Mendix ja OutSystems. Nämä teknologiat mahdollistavat organisaatioille nopean ja ketterän nykyaikaisten yrityssovellusten käyttöönoton. Kun näitä teknologioita käytetään yhdessä Workato-sovelluksen kanssa työnkulku integraatiossa, ne tarjoavat kaikki tarvittavat työkalut joustavien ja tehokkaiden yrityssovellusten kehittämiseen.

Teknologian valinta perustuu tarpeisiisi, ja tietämyksemme erilaisista low-code teknologioista on sinun tukenasi.

 

mendix-logo-AE50EAD66F-seeklogo.com

 

outsystems-black-logo

 

Workato Logo

 

Ovatko kehittäjäsi oikeasti tehokkaita?

Stripen teettämässä tutkimuksessa kehittäjien tuottavuus oli keskimäärin 68.4%, ja 96% ylemmästä johdosta koki että tuottavuuden lisääminen on prioriteetiltaan korkea. 

Älä tipu vauhdista. Nosta tuottavuutta low-coden ohjeistetulla automaatiolla  eSystemsin avulla. 

logos

 

Oletko perillä viimeisimmistä teknologiatrendeistä?

Sovellus infrastruktuuri ja teknologia ovat suurin kategoria, 43%, johon yritykset suunnittelevat tekevänsä yhä enemmän investointeja, Stripen kyselystä selviää. 44% vastasi, että he ovat liian hitaita reagoimaan teknologiatrendeihin ja että heiltä puuttuu usko resurssien riittävyydestä vauhdissa pysymiseen.

Miltä sinusta tuntuu? Lisää itseluottamustasi eSystemsin ja low-coden avulla.

Investointisi viimeisimpään teknologiaan ei ainoastaan vauhdita liiketoimintaasi tänään, vaan asettaa sinut oikeille raiteille kohti tulevaa.

MISSÄ TIETOHALLINTO KOHTAA MASTERDATAN

Perustietojen hallinta on teoriassa yksinkertaista, mutta sen toteuttamiseen  tarvittavaa kurinalaisuutta on vaikea saavuttaa, varsinkin kun eri järjestelmissä on erilaiset tietomallit. Laatututkimuksissa ihmiset saavuttavat vain  85% tarkkuuden. Kaipaatko tätä kurinalaisuutta ja tarkkuutta? Automaatio low-codella mahdollistaa sen sinulle. Varmistamme perustietojen hallinnan kurinalaisuuden ja vähennämme merkittävästi manuaalista työtä. Ratkaisujemme avulla, jos muutat tietoja yhdessä paikassa, se toistetaan ja muutetaan myös muissa; unohda päällekkäisyydet, virheelliset tai puuttuvat tiedot ja epäjohdonmukaisuudet.  Master datan eheys on avain liiketoimintaprosessien automatisointiin. Lisäksi, selkeyttä luodaan datan omistajuutta parantamalla, ja prosessimme samalla vähentävät tarvetta datan omistajuudelle. Automaatio tukee tiedon eheyden ylläpitämisestä. 

Low-code koodi mullistaa tavan, jolla yrityksesi hallitsee tietoa, ja eSystems on kumppani jonka avulla pääset alkuun muutoksessa. 

LUPAUKSEMME: 

  • Tietojen puhdistaminen, yhdistäminen, rikastaminen ja standardointi 
  • Vähennä manuaalista työtä ja inhimillisiä virheitä automaation avulla 
  • Poista ylimääräiset investoinnit MDM-alustoihin 
  • Integroi olemassa oleviin rajapinnoihin, kuten Teams ja Slack, ja aloita ratkaisun käyttö ilman koulutusta, IT-tukea tai investointeja uusiin teknologioihin 

Lue lisää perustietojen hallintafilosofiastamme ja prosessistamme täältä.

eSystems MDM

 

Kun hyppäät kuskin paikalle eSystemsin kanssa, voit vaihtaa painopisteen päivittäisten tarpeiden täyttämisestä pitkän aikavälin kehitykseen.

Olemme mahdollistaneet sen muille, ja voimme tehdä sen myös sinulle.

arrow-1

CASE SYNLAB

Synlabin uusi digitaalinen ydinjärjestelmä

Digitaalisen ydinjärjestelmän ensiaskelista lähtieneSystems varmisti datan sekä prosessien eheyden, minkä lopputuloksena oli virtaviivainen ja joustava järjestelmä.

Rikkinäiset liiketoimintaprosessit eliminoitiin armotta. Lue, miten mahdollistimme Synlabin vision toteuttamisen, ja miten heistä tuli Suomen suurin diagnostiikkaan keskittyvä yritys – kiitos low-coden.

Lue lisää

Mitä sinä haluat tehdä, tukea IT toimintoja, vai painia teknologian kanssa?

Avaa toimittajalukot. Kehitä nopeasti. Luo pysyviä kustannussäästöjä. Varaa demo tänään.

arrow-1