Digitaalinen transformaatio

Masterdatan johdolle

Ota käyttöön uusia prosesseja, jotka varmistavat datan eheyden ja tarkkuuden.

Tavoitteletko SINÄ:

  • Parempaa näkymää datan eheydestä?
  • Datan ja prosessien harmoniaa 
    sekä kaksisuuntaista synkronointia?
  • Helpompaa datan omistajuutta ja elinkaaren hallintaa? 
  • Moderneja ja helppokäyttöisiä master data sovelluksia?
  • Yksinkertaisempaa analytiikkaa?
  • Uusia datan täsmällisyyttä ja eheyttä parantavia prosesseja – kustannustehokkaasti?

Do you aspire to

eSystems on uusi partnerisi.

esystems-technologies

 

Ymmärrä ja hallitse masterdataasi uudella tasolla. eSystemsin kanssa voit luoda yhtenäisen masterdata järjestelmän sinun tarpeisiisi räätälöitynä.

Käymme läpi SaaS/legacy järjestelmät ongelmien paikantamiseksi, luomme näkyvyyttä eri datalähteillä, sekä automatisoimme datan omistajuutta ja hallintaa.

eSystems devops

Low-code on tulevaisuuden sovelluskehityksen lähtökohta. 

Huipputeknologiaa. Ei vähempää.

Digitaalisen muodonmuutoksen tukemiseksi käytämme low-code teknologioita Mendix ja OutSystems. Nämä teknologiat mahdollistavat organisaatioille nopean ja ketterän nykyaikaisten yrityssovellusten käyttöönoton. Kun näitä teknologioita käytetään yhdessä Workato-sovelluksen kanssa työnkulku integraatiossa, ne tarjoavat kaikki tarvittavat työkalut joustavien ja tehokkaiden yrityssovellusten kehittämiseen. Teknologian valinta perustuu tarpeisiisi, ja tietämyksemme erilaisista low-code teknologioista on sinun tukenasi.

Low-code on vahvaa koodikieltä – saat mittavaa näkyvyyttä transformaatiostasi, aina ensiaskeleista tulevaisuuden päivityksiin asti. Alustat ovat uskomattoman joustavia; ratkaisut kasvavat liiketoimintasi kanssa vuosiksi eteenpäin.

 

 

mendix-logo-AE50EAD66F-seeklogo.com

 

outsystems-black-logo

 

Workato Logo

 

Katso parin minuutin videolta, miten voit hyödyntää Workatoa parantaaksesi datan esteettömyyttä Snowflakessa:

MASTERDATA JA SEN HALLINTA

Tyhjät kentät, kaksoiskappaleet, sotkuinen data. Kuulostaako tutulta? Muutamme datasi vaivasta pääomaksi. Dataa asiakkaista, työntekijöistä, kustannuspaikoista, tuottajista sekä tuotteista käytetään usein monissa sovelluksissa.

Datan alati kasvavasta kirjosta johtuen, sen alkuperä hämärtyy ja on vaikeaa ymmärtää miten tietty data on rakennettu.

Datan eheyttä parantamalla, useiden järjestelmien kaksisuuntaista synkronaatiota toteuttamalla, sekä datan omistajuutta virtaviivaistamalla voimme saavuttaa vahvempaa ja standardisoitua näkyvyyttä. Tämä on kriittistä mille tahansa yritykselle muutoskyvykkyydessä sekä uusien ratkaisujen käyttöönotossa. Ilman keskittynyttä ja vakioitua lähestymistapaa, törmäämme datan laatuongelmiin, epäjohdonmukaisuuksiin ja hitaaseen toimitukseen.

Saavuta tämä näkyvyys datan eheydellä huolimatta eri järjestelmistä eri formaatelilla eSystemsin kanssa.  Sillä välin, tuo enemmän lisäarvoa analytiikkalla  nopeasti.

Perustietojen hallinta on teoriassa yksinkertaista, mutta sen suorittamiseen  tarvittavaa kurinalaisuutta on vaikea saavuttaa. Kaipaatko tätä kuria? Automaatio low-codella mahdollistaa sen sinulle. Varmistamme perustietojen hallinnan kurinalaisuuden ja vähennämme merkittävästi manuaalista työtä. Ratkaisujemme avulla, jos muutat tietoja yhdessä paikassa, se toistetaan ja muutetaan myös muissa; unohda päällekkäisyydet, virheelliset tai puuttuvat tiedot ja epäjohdonmukaisuudet.  Master datan eheys on avain liiketoimintaprosessien automatisointiin. Lisäksi, selkeyttä luodaan datan omistajuutta parantamalla, ja prosessimme samalla vähentävät tarvetta datan omistajuudelle. Automaatio tukee tiedon eheyden ylläpitämisestä. Lue, miten low-code voi mullistaa yrityksesi tavan hallita dataa, ja miten eSystems voi auttaa sinut alkuun muutoksessa. 

Lue lisää perustietojen hallintafilosofiastamme ja prosessistamme täältä.

eSystems MDM

 

Kun hyppäät kuskin paikalle eSystemsin kanssa, voit vaihtaa painopisteen päivittäisten tarpeiden täyttämisestä pitkän aikavälin kehitykseen.

Olemme mahdollistaneet sen muille, ja voimme tehdä sen myös sinulle.

arrow-1

CASE LAPLAND SAFARIS

Täysin digitaalinen ERP järjestelmä

Lapland Safaris tarvitsi uuden ERP järjestelmän yhdistämään palvelut ja yksinkertaistamaan logistiikan. eSystems tuli apuun ja rakensi täysin tigitaalisen ERP järjestelmän jotta Lapland Safaris voisi saumattomasti kehittää palveluitaan, hallita varauksia, sekä seurata hinnoittelua ja logistiikkaa.
 
Uusi järjestelmä mahdollisti Lapland Safarisille sisäisen työn ulkoistamisen liiketoimintaprosessien kautta omille tuottajilleen, hallita työvoimaa, sekä optimoida resursseja kivuitta. Lue, miten eSystems loi modernin järjestelmän ja miten se auttoi Lapland Safarisia virtaviivaistamaan liiketoimintaprosesseja vuosiksi eteenpäin.
Lue lisää
CASE PLANET

Planet Paymentin transformaatio maailman nopeimmaksi digitaaliseksi Tax-Free järjestelmäksi

eSystems auttoi Planetia automatisoimaan koko end-to-end purchase to pay prosessin. Järjestelmä nopeutti migraatioprosessia uusien liikkeiden avaamiseen, ja yksinkertaisti järjestelmän läpi kulkevan datan hallintaa.

Datan ja prosessien läpinäkyvyyden mahdollisti OutSystems, joka mahdollisti Planetin suunnitelmat 32 maahan laajentumisesta. Lue, miten low-code mahdollisti automaation, ja miten me autoimme Planetia kasvamaan maailman nopeimmaksi digitaaliseksi Tax-Free järjestelmäksi.

Lue lisää

Mitä sinä haluat tehdä, hallita dataa, vai taistella teknologian kanssa?

Anna meidän todistaa, miten yksinkertaistamme elämääsi automatisoimalla monimutkaisia prosesseja. Varaa demo tänään.

arrow-1