Sovelluskehitys

Tuo ideasi markkinoille nopeammin. Mullista asiakaskokemuksesi.

Kokenut sovelluskehittäjäsi

Haluatko rakentaa kaikki tarvitsemasi sovellukset nopeasti?

 
Hybridipartnerina kehitystiimimme rakentaa sovellukset joko sinun kanssasi tai yksin, toiveesi mukaan.
 
Sovelluskehityksen pelikirja esittelee, kuinka oikeasti toteutamme jatkuvaan innovaatioon ja sovelluskehitykseen tähtääviä ketteriä projekteja. Projektivaiheet sisältävät johdatuksen, sprinttikehityksen, julkaisun sekä jälkikehityksen.
 
Projektijohtaja (tai tuoteomistaja), tech lead sekä kehittäjät muodostavat ydinkehitystiimin jota tukee erityisammattilaiset arkkitehtuurin, UX/UI:n sekä DevOps:in puolelta.

OutSystems partner of year 2020

Workato-2020

 

rocket-blue
 
 
 

Edistä liiketoiminnan tehokkuutta ja varmista häiriötön palvelu laittamalla meidät vastaamaan tukipuolesta.

spaceman-blue
 
 
 

Me monitoroimme sovelluksia ja alustaa, korjaamme virheitä ja alustamme muutospyyntöjä.

“Luodaksemme menestyvän liiketoiminnan tyhjästä meidän piti kehittää täysin uusi järjestelmä, eikä rakentaa legacyjen päälle. eSystems oli täydellinen partneri teknisen ratkaisun rakentamiseen!"
Teemu Känkänen Kehitysjohtaja, SYNLAB Finland
Read More

ydinOsaamisemme

  • Digitaalinen kokemus
  • Digitaaliset operaatiot
  • Digitaalinen ydin

Digitaalinen kokemus

services-overview-development

 
Rakennamme sovelluksia parantamaan asiakkaidesi ja kumppaniesi sitoutuneisuutta kasvattaaksesi liiketoimintaasi, sekä parantamaan asiakastyytyväisyyttä monikanavaisilla kokemuksilla.

Tyypillisiin ratkaisuihin lukeutuu asiakkaiden itsepalveluratkaisut, toimittaja- ja agenttiportaalit, B2C mobiilisovellukset, e-Commerce ratkaisut, sekä kenttätyön ratkaisut.

Digitaaliset operaatiot

digital-operations

 
Rakennamme sovelluksia tehostaaksesi operatiivista toimintaa sekä nostaaksesi työntekijöiden tehokkuutta  automatisoimalla prosesseja jotka turvautuvat manuaaliseen työntekoon, taulukoihin, sähköposteihin ja niin edelleen.

Tyypillisiin ratkaisuihin lukeutuvat B2E mobiilisovellukset, työntekijäportaalit, liiketoiminnan automaatiosovellukset, työnjako- ja yhteistyösovellukset, CRM ja analytiikka, sekä operatiiviset kojelaudat.

Digitaalinen ydin

digital-core

 
Rakennamme sovelluksia pysyäksesi liiketoiminnan tarpeiden edellä, ottaen huomioon vanhentuvat legacy-järjestelmät, räätälöidyt sovelluspaketit sekä sen, että sinun liiketoimintasi tarpeisiin ei ole olemassa valmista ratkaisua.

Tyypilliset ratkaisut ovat valmiita alustoja, useimmiten ERP:llä tai digitaalisella liiketoiminta-alustalla, jatkettuna moninaisilla palveluilla ja sovelluksilla.

Me toimitamme huippusovelluksia

Palvelumme on todistettu vuosi toisensa jälkeen olevan kaikista kestävin tapa muuttaa sovelluksien ja integraatioiden hallintaa.
 
shevron-white